Ostin toissapäivänä itselleni maastokuvioiset reisitaskuhousut. Miehen mielestä ne näyttävät törkeän hyvältä ikivanhan talvitakkini kanssa, ja omasta mielestä ne on törkeän mukavat päällä.

Olin ajaa lumipenkkaan eilen, olin jäädä kiinni parkkipaikalla lumeen. Sain kirosanakohtauksen iskän työpaikan parkkipaikalla tänä aamuna, seikkailtuani ensin länsiväylän ja kehä ykkösen aamuruuhkissa.
Olen ollut hyvällä tuulella. Lukenut, laskenut, lusmuillut. Kolme L-kirjainta, jotka näyttävät kuvaavan melko hyvin elämääni tällä hetkellä.

"tuu tänne, ole mies, tee jtn!"
nimim. Naisautoilija20v, joka vihaa parkkipaikkoja ja varsinkin sellaisia, joita ei ole aurattu lumesta ja jotka kuuluisivat taloyhtiössä vieraileville, mutta näyttää siltä että ne kuluttavat aikaa enemmänkin virolaisissa kilvissä olevien autonraatojan hautausmaana. Mutta onneksi on keksitty miehet, jotka osaavat peruuttaa mihin tahansa rakoon millä tahansa autolla millaisessa paikassa tahansa.

Viime päiviä on ollut hyviä päiviä, mutta olen myös osannut mököttää. Eilen allekirjoittanut  työnnettiin alas sohvalta oltuani kuulemma tosi mälsä tyyppi, ja murjotin sitten lattialla. Ei aina jaksa olla kovinkaan aikuinen ja fiksu. Välillä haluaa vain olla mälsä ja möksmöks ja jäädä siihen osoittamaan mieltään.
Tietäen, että kyllä se toinen jossain vaiheessa valuu sieltä sohvalta alas siihen viereen ja halaa hengiltä. Oli se mökötyksen syy sitten miten lapsellinen ja tyhmä tahansa.