Juujuu, lisää lunta vaan. Eihän sitä ole nähty pariin kymmeneen vuoteen, nyt saa sataa. Kunhan ei tarvitsisi ajella aamuisin ja iltapäivisin kehä kolmosen ruuhkissa tai kaivaa sitä yliarvostettua autoa sieltä lumikasasta aamulla pienen aamuliikunnan merkeissä. Hei, en ole yhtään kyllästynyt. Ihan tosi kiva, että on talvi. Mutta tätä menoa tätä lunta tulee vielä toukokuussakin. Eikä se ole ideaali sää minun makuuni.

Herra Ylpön mukaan Pojat ei tanssi, mutta itse ainakin pyörähtelin ihan vähän tänään töissä, kun kävin hakemassa ihan vähän lisää kahvia. Oli muuten varsin tylsä työpäivä. Toinen työpäivä ensimmäisen kerran puoleen vuoteen, ja alan jo olla ihan tätä myöten täynnä - siksi, että on niin hiljaista. En siksi, että asiakkaat olisivat taas vaihteeksi ihan tyhmiä. Mutta mikäs siinä, kyllä tietysti voin istua kiitettävällä tuntipalkalla pyörittelemässä peukaloita ja hymyilemässä nätisti.

Valmennuskurssi peruttiin tältä illalta. Ja olo on kuin olisin ihan tyhjän päällä. Voi apua, mitä sitä tässä nyt tekee? Olin valmistautunut fysiikan tuntiin! Emmehän me tietysti näin avuttomia ole. Ihan vähän vain. Siksi aionkin pitää oman fysiikan 3,5 tuntisen, jonka aiheena on mikäs muu kuin "en osaa laskea, apua apua, nyt iski paniikki, entä jos en pääsekään lääkikseen, kuolema" -ahdistuksen välttäminen.